Johan – Mechanisch monteur

‘Mijn functie bij Geissler is mechanisch monteur. Dagelijks ben ik bezig met vijzelwerk, liering, koelinstallaties, voer- en drinkinstallaties en legsystemen. Ik ben dus veel aan het werk in pluimveestallen, maar af en toe doe ik ook varkensstallen, rundveestallen en utiliteitsbouw.

Twee jaar geleden maakte ik de overstap naar Geissler en dat is me erg goed bevallen, ik zit hier goed op mijn plek. Ik wou graag meer afwisseling in mijn werkzaamheden en dat is bij Geissler zeker het geval. Geen dag is hetzelfde en dat vind ik nou juist het mooiste aan het werken bij Geissler.

Ik heb leuke collega’s en het is erg gezellig. Er hangt een goede werksfeer en iedereen heeft de juiste mentaliteit. Samenwerking is een begrip wat goed past bij Geissler, als er nood aan de man is staat iedereen altijd voor je klaar. Je hoeft maar te vragen of er staat zo 10 man op de stoep.

Het mooiste wat ik tot nu toe heb gedaan bij Geissler was mijn eerste project waar ik aan mee werkte toen ik begon, dit was een complete nieuwe legkippenstal waar wij het installatiewerk mochten verzorgen. Ik werd in het begin goed begeleid door collega’s en mocht ik het hele project van A tot Z meewerken. De afronding van dit project mocht ik geheel zelf doen, mocht ik anderen aansturen en ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld was.

Van eierbanden repareren tot het meewerken aan een nieuwbouwproject, ik vind alles mooi om te doen. De variatie en de fijne werksfeer maakt voor mij dat ik elke dag met veel plezier weer aan het werk ga.’

Enthousiast? Solliciteer direct:

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals!