Jorian – Allround monteur

‘1 februari 2022 ben ik 22 jaar in dienst bij Geissler Installatietechniek. Ik ben begonnen als BBL’er (leerling monteur) en ben inmiddels werkzaam als meewerkend voorman en allround monteur. Ik heb mezelf ontwikkelt tot deze functie, bij Geissler is er ruimte om te groeien en te leren. Zo kun je steeds een stapje verder komen. Ik ben iemand die het liefste met de handen werkt.

Het werk bij Geissler is afwisselend en dat maakt het ook zo leuk! Ik heb nog steeds veel plezier in het werken bij Geissler en ga iedere dag met veel zin weer aan de slag. De Utiliteitsbouw is meer mijn ding, daar ben ik door de jaren heen wel achter gekomen. Al vind ik ook juist de afwisseling leuk, het werken in een pluimvee stal bijvoorbeeld vind ik ook leuk om te doen. Als monteur bij Geissler wordt je breed ingezet en dat is het mooie aan Geissler, geen dag is namelijk hetzelfde. Van alles wat doen dat is het allermooiste, hierdoor wordt je als monteur ook breed inzetbaar omdat je al gaande weg leert.

De werksfeer binnen Geissler is gezellig, we hebben het leuk met de monteurs onder elkaar en met de jongens op kantoor is de band ook goed. Dit werkt heel prettig!

In 22 jaar heb ik meegewerkt aan veel verschillende projecten, veel projecten vond ik leuk om te doen! Toch vond ik de verbouwing van de Coop in Lemelerveld erg leuk om te doen, dit is ook weer meer utiliteitsbouw. Ook vond ik het mooi om het installatiewerk te mogen verzorgen bij Pomper in Hijken. Dit was een mooi project waar het prettig werken was en er een goede relatie was met de klant.

Mijn doelen voor de komende jaren bij Geissler is in ieder geval mooi zo door blijven gaan op deze manier en mezelf te blijven uitdagen. Wie weet wat er in de toekomst op mijn pad komt binnen Geissler qua uitbreiding van mijn werkzaamheden, wellicht iets meer een mix tussen zaken regelen voor de bouw en meewerkend voorman op de bouw.’

Enthousiast? Solliciteer direct:

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals!