Liam – BBL’er

‘Ik ben BBL’er bij Geissler en ik doe de opleiding monteur elektronische systemen. De begeleiding tijdens mijn opleiding binnen Geissler is heel erg goed! Als ik dit vergelijk met mijn andere stages die ik gelopen heb, heb ik zeker niks te klagen. Bij Geissler nemen ze de tijd voor je en alles is mogelijk in overleg. Alles wordt ook rustig uitgelegd zodat je het sneller begrijpt.

Bij Geissler hangt er een leuke werksfeer, ik heb leuke collega’s en het is altijd wel gezellig. Ik heb veel plezier in het werk en het bevalt me echt hartstikke goed. Als collega’s onder elkaar bij Geissler laat niemand elkaar in de kou staan, iedereen is erg behulpzaam naar elkaar toe. Ik denk dat dit binnen een organisatie erg belangrijk is!

Inmiddels ben ik nu twee jaar werkzaam bij Geissler. Het werk zelf vind ik ook leuk om te doen, het werken tussen de dieren en goed installatiewerk leveren geeft me energie en ik doe het elke dag met veel plezier.

Mijn functie binnen Geissler BBL’er en ik doe een opleiding voor monteur elektronische systemen. Ik wil graag nog een hele tijd bij Geissler werkzaam blijven en te groeien binnen het bedrijf. Het bevalt me hartstikke goed. Het installatiewerk in varkensstallen vind ik het allerleukste om te doen, de systemen in deze stallen vind ik leuk en interessant om te maken.

Mijn plan is om nog lang bij Geissler te blijven werken, omdat het me erg goed bevalt. Ik werk graag met mijn handen wil dit ook blijven doen, met een kantoorbaan maak je mij niet gelukkig. Graag zou ik me dan willen ontwikkelen tot een elektromonteur en zou ik breed inzetbaar willen zijn voor allerlei projecten. Ik wil graag nog veel meer leren en ervaren de komende jaren.

Geissler is een leuk en informeel bedrijf, waar je als BBL’er veel kan leren, je leuke collega’s krijgt waar je veel aan hebt en waar de banden onderling erg goed zijn. Bij Geissler zit ik erg op mijn plek en voel ik me prettig!’

Enthousiast? Solliciteer direct:

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vakmensen en professionals!