100% gasloos met Heatpipes in rundveehouderij

Met de heatpipes van ReHeat is het buffervat in no time op temperatuur. Zelfs bij bewolkte dagen in deze tijd wordt er warmte gegenereerd. En wanneer de zon zich weer meer laat zien, komt er tot 95 graden celcius water vanaf het dak. Ideaal om het buffervat op temperatuur te houden voor het spoelen van de melkrobot, het reinigen van de melktank en andere warmwater behoeftes.

Bij deze melkveehouder in Dalfsen heeft Geissler onlangs dit zonneboiler systeem geleverd en geïnstalleerd. De oude gasboiler (en aansluiting) is helemaal verleden tijd. De zonneboiler voldoet aan de warmtevraag. De elektrische na-verwarming slaat aan, wanneer er niet voldoende zoncapaciteit is. Het stroomverbruik wordt opgewekt met zonnepanelen. De ondernemer bespaart hiermee veel energiekosten, maar had nog een belangrijke reden tot aanschaf. Het kans op brandgevaar is een stuk minder, nu de gasverwarmer is verdwenen.

Wilt u meer informatie over deze duurzame oplossing? >> 0572- 372555

Samen tot de beste oplossing komen

Voor iedere situatie is een maatwerk oplossing. Onze specialisten denken graag met u mee! Vul onderstaand formulier in en wij bellen u snel terug.