Nieuws

Nieuwsberichten van:
Geissler Installatietechniek

Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Geissler installatie techniek is momenteel druk bezig met een nieuwbouw legkippen stal voor 24.000 Freiland leghennen in Odoornerveen. Geissler installeert hier het Jansen Poultry comfort 2 outside volière systeem. ... See MoreSee Less

Voor handelshuis Schuttert is Geissler installatietechniek druk bezig op de locatie “Sloothoeve”. Geissler monteert hier het totale installatiewerk. De verwarming wordt voorzien van een warmte-terugwin installatie. Hierbij wordt het water uit de luchtwasser naar een warmtewisselaar gevoerd. Deze warmtepomp zorgt voor een continue watertemperatuur van 45 – 50°C. Dit water wordt vervolgens via een buffervat naar de afdelingen gevoerd. De efficiëntie van een warmtepomp wordt uitgedrukt in de COP-waarde (Coëfficiënt of Performance). De COP-coëfficiënt geeft aan hoeveel elektrische energie er nodig is voor het opwekken van thermische energie. Bij een COP van 4 bijvoorbeeld betekent dit dat er 1 kWh elektra nodig is voor het opwekken van 4 kWh warmte.

In vergelijking met het stoken op gas, zijn hierdoor enorme kosten te besparen en het is ook nog eens goed voor onze footprint.
... See MoreSee Less

Houd uw kippen cool! - AgruniekRijnvallei webinar ... See MoreSee Less

Video image

Comment on Facebook Houd uw kippen cool!...

Nog wat foto's van project Goosen te Wildervank ... See MoreSee Less

Meer laden

Geissler Installatietechniek viert 100-jarig jubileum