Nieuws

Nieuwsberichten van:
Geissler Installatietechniek

Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

P.c.b de Regenboog bezoekt Geissler

Donderdag 30 januari heeft groep 7/8 van basisschool de Regenboog een kijkje genomen in de wereld van de installatietechniek. De middag begon met een gastles waarin de kinderen hoorden over waar je techniek voor nodig hebt, hoe een wereld zonder techniek eigenlijk geen wereld zou zijn en over hoe installatietechniek ook in de landbouwsector van een groot belang is. Daarna mochten de kinderen in het bedrijfspand van Geissler komen kijken, hier zagen ze de verschillende functies binnen het bedrijf, de verscheidenheid aan materialen in het magazijn en mochten ze tot slot zelf aan de slag. Het was een erg leuke en leerzame middag.
... See MoreSee Less

Geissler heeft bij een gewaardeerde klant nieuwe led verlichting geïnstalleerd in een bestaande kraamstal. Op de eerste foto is de nieuwe verlichting gemonteerd. Op de tweede foto is het verschil tussen oud en nieuw goed te zien.

Is uw verlichting toe aan vervanging, bel of mail ons gerust voor de mogelijkheden.
... See MoreSee Less

Geissler heeft bij een gewaardeerde klant nieuwe led verlichting geïnstalleerd  in een bestaande kraamstal. Op de eerste foto is de nieuwe verlichting gemonteerd. Op de tweede foto is het verschil tussen oud en nieuw goed te zien. 

Is uw verlichting toe aan  vervanging, bel of mail ons gerust voor de mogelijkheden.Image attachment

Comment on Facebook

Mooi. Kan die ook dimmen?

Vandaag en morgen open dagen bij Deltion. ... See MoreSee Less

Vandaag en morgen open dagen bij Deltion.

Voor een project te Muntendam heeft Geissler een bestaande varkensstal mogen vernieuwen. Hierbij is onder andere een Fancom klimaatsysteem en bio-combi luchtwasser geplaatst. ... See MoreSee Less

Voor een project te Muntendam heeft Geissler een bestaande varkensstal mogen vernieuwen. Hierbij is onder andere een Fancom klimaatsysteem en bio-combi luchtwasser geplaatst.Image attachmentImage attachment
Meer laden

Geissler Installatietechniek viert 100-jarig jubileum