Realisatie van twee nieuwe vleeskuikenstallen

In het uiterste noorden zijn we begonnen met het realiseren van twee nieuwe vleeskuikenstallen met overdekte uitlopen. Samen met Bouwbedrijf van Pijkeren B.V. is de bouw in volle gang. Bijzonder aan dit project is dat door Heatplus Heino een Herz BioFire 600kW houtgestookte cv ketel wordt geplaatst. Via geïsoleerde grondleidingen worden de stallen van warmte voorzien en gebruik gemaakt van buisverwarming langs de zijgevels van de stal.
De F38-H klimaatcomputer van Fancom regelt het klimaat en stuurt de Plettenburg warmtewisselaar aan. Voor de ventilatoren is er gekozen voor de EC-Bleu ventilatoren van Ziehl Abbeg. Deze ventilatoren zijn energiezuinig en voorzien van de nieuwste energiebesparingstechnieken. Een uitstekende lichtspreiding en lichtniveau komt van de Altuma Forte ledverlichting van Pacelum Benelux. Tussen de stallen zijn de Polem silo’s met een Polem wegeroverkapping. In de wegeroverkapping staat de Fancom weegunit waar het voer voor beide stallen afzonderlijk wordt gewogen en daar vandaan getransporteerd. De stallen worden voorzien van Impex Barneveld drinklijnen en Roxell voerlijnen. Naast de aansluiting van het energiebedrijf wordt een Brinkmann & Niemeijer noodstroom aggregaat met automatische netovername geplaatst.

Samen tot de beste oplossing komen

Voor iedere situatie is een maatwerk oplossing. Onze specialisten denken graag met u mee! Vul onderstaand formulier in en wij bellen u snel terug.

Projecten waar we ook trots op zijn

Projecten waar we ook trots op zijn

  • Zwembad op camping verwarmen met heatpipes

  • Moderne stal met 4 afdelingen voor kalverhouderij

  • Nieuwe rundveestal met melkrobots