Zwembad op camping verwarmen met heatpipes

Bij Familievakantiepark Krieghuusbelten in Raalte hebben we kortgeleden een technische installatie opgeleverd voor de warmwatervoorziening t.b.v. het zwembad. Bestaande uit thermocontrolled heatpipes aangesloten op een titanium warmtewisselaar.
Deze innovatieve technologie maakt gebruik van de gratis warmte van de zon om het zwembadwater op te warmen. Hierdoor verminderen we niet alleen de uitstoot, maar ook nog eens de energiekosten. Met de heatpipes genieten de bezoekers van Krieghuusbelten van een aangenaam verwarmd zwembad, zonder het gebruik van gas of hoge verwarmingskosten tijdens de zomermaanden.

Bij Geissler Installatietechniek zijn we trots om ons steentje bij te dragen aan duurzaamheid en energiebesparing. Samen werken we aan een groenere toekomst! Deze innovatieve heatpipe-technologie is ook perfect geschikt voor douchesanitair op campings, vakantieparken en sport accommodaties. Een slimme en bewezen investering!

Binnenkort zal de camping zelf een behuizing aanbrengen, om de technische installatie te beschermen.

Samen tot de beste oplossing komen

Voor iedere situatie is een maatwerk oplossing. Onze specialisten denken graag met u mee! Vul onderstaand formulier in en wij bellen u snel terug.

Projecten waar we ook trots op zijn

Projecten waar we ook trots op zijn

  • Energieneutraal bedrijfspand opgeleverd bij SealEco

  • Moderne stal met 4 afdelingen voor kalverhouderij

  • Vernieuwing legkippenschuur