Utiliteitsbouw bij SealEco

Bij de nieuwbouw van SealEco BV verzorgt Geissler Installatietechniek de complete technische installatiewerkzaamheden van het water, elektra, licht, koeling en verwarming. De 6 stuks warmtepompen, wtw-unit (warmteterugwinningsysteem) en zonnepanelen zijn zojuist op het dak opgetakeld om afgemonteerd te worden. Het hele pand is voorzien van vloerverwarming. In het kantoor is ook een VRF Systeem opgenomen. Het is een energiebesparende methode om elke werkruimte van een gewenste temperatuur te voorzien. In de diverse werkruimtes is het dus mogelijk om te koelen en te verwarmen. Zo ontstaat er een optimale klimaatbeheersing per ruimte. Een dat werkt energiebesparend.

Ook plaatsen wij een KNX systeem. KNX verbindt de verschillende apparaten en installaties tot één gezamenlijk systeem. KNX is een intelligent systeem voor de elektrotechnische installatie, dat door middel van automatisering het bedrijfsgebouw gemakkelijker, veiliger en flexibeler maakt. Samen met Heutbouw zijn we hard aan het werk om het pand gereed te maken voor de officiële opening later dit jaar, ontworpen door The Citadel Company.

Samen tot de beste oplossing komen

Voor iedere situatie is een maatwerk oplossing. Onze specialisten denken graag met u mee! Vul onderstaand formulier in en wij bellen u snel terug.