Geissler bouwt mee aan Wonen KKP in IJsselmuiden

Wonen KKP start met bouw appartementen voor Oekraïense vluchtelingen

Burgemeester Sander de Rouwe (Gemeente Kampen) en René Velthuis van Wonen KKP BV

Burgemeester Sander de Rouwe (Gemeente Kampen) en René Velthuis van Wonen KKP BV

De handtekeningen zijn gezet door burgemeester Sander de Rouwe (Gemeente Kampen) en René Velthuis van Wonen KKP. Gelijktijdig met de ondertekening is de bouw van het project van start gegaan voor het realiseren van 36 appartementen als opvang voor maximaal 180 Oekraïense vluchtelingen. De woonaccommodaties worden gebouwd in het tuinbouwgebied de Koekoekspolder bij IJsselmuiden.

Verschillende partijen uit de regio werken samen aan de bouw. Speciale mobiele verwarmingsunits van Heatplus uit Heino wekken duurzame warmte op om de woningen verwarmen en te voorzien van warm tapwater. Geissler Installatietechniek zal de elektrotechnische installatie verzorgen en de bouw van de appartementen zal worden gedaan door Aannemingsbedrijf Van Pijkeren uit IJsselmuiden. Het is de bedoeling dat de locatie eind oktober gereed is voor de komst van Oekraïners voor de duur van 1 jaar. Hiermee realiseert de Gemeente Kampen een kwalitatief hoogwaardige opvanglocatie.

Samen tot de beste oplossing komen

Voor iedere situatie is een maatwerk oplossing. Onze specialisten denken graag met u mee! Vul onderstaand formulier in en wij bellen u snel terug.